netwerkbeveiliging nijkerkDaar zijn we dan (eindelijk), de vernieuwde, frisse en stralende website van NuBe-IT. Helemaal af? Zeker niet! Als we de afgelopen maanden iets geleerd hebben is het wel het feit dat een website nooit af of klaar is. constante ontwikkelingen en vernieuwingen zijn een must. Dankzij de professionele inzet en begeleiding van OP3N hebben wij een merkbeeld op kunnen zetten en dat weergegeven in onze vernieuwde huisstijl. Nu op naar fase 2!

Ook in de wereld van de bits en bytes is er geen dag hetzelfde en vliegen de ontwikkelingen en innovaties je om de oren, Cybercrime, Internet Of Things en Big Data. Het blijven termen die niet voor iedereen even aansprekend zijn. Toch raken deze ontwikkelingen de “normale” mens meer dan men in eerste instantie denkt. Wij gaan u als klant meenemen in deze ontwikkelingen en laten zien wat deze technieken kunnen betekenen op zakelijk gebied.

Noeby:

Maak kennis met Noeby, ons online alter ego. Noeby zal regelmatig van zich laten horen op het gebied van vernieuwingen, trends en actuele zaken binnen de ICT wereld want ook dat staat nooit stil. Noeby zal
van zich laten horen op het gebied van beveiliging, beheer maar ook met de meest handige tips voor u als gebruiker. Via Noeby willen wij ons steentje bijdragen aan het verbeteren van uw ICT omgeving.

Dienstverlening:digitale automatisering nijkerk

Naast de informatieve kant helpen wij uiteraard ook graag mee om uw ICT omgeving zo optimaal en veilig mogelijk in te richten. Natuurlijk zijn wij gericht op Cloud oplossingen! Maar wel op een manier die verantwoord is en kan bijdragen aan uw efficiëntie. Daarnaast heeft het onderwerp beveiliging bij de meeste bedrijven nog nooit zo hoog op de ToDo lijst gestaan. Want hoe veilig is veilig, en wat gebeurd er als mijn bedrijf iets overkomt? Naast een breed scala aan producten om de kansen op dataverlies / hacking te voorkomen kiezen wij ook voor een andere insteek, de mens. We geven het niet graag toe maar in 99% van de gevallen zijn wij mensen degene die het grootste veiligheidsrisico vormen. Staat uw wachtwoord in de Top 100 meest gebruikte wachtwoorden? Vergeet dan voorlopig de hele beveiliging maar en begin bij het begin! Laat u vooral adviseren want voorkomen is …… nou ja, duidelijk toch?

Na verschillende pizza sessies en lange discussies zijn wij trots op ons geselecteerde producten portfolio waarmee we iedere klant kunnen bedienen. Wij pakken ons kaartenbakje er bij en gebruiken alleen de puzzelstukjes om volledig aan te sluiten bij u wensen. Een vaak vergeten onderdeel in de ICT wat ons betreft, de wens van de klant staat bij ons juist voorop en wij geloven dat we de producten in huis hebben om dat te realiseren op de juiste, stabiele en meest geoptimaliseerde manier.

netwerkbeheer nijkerkEfficiëntie:

Het blijft een schitterende term die te pas en te onpas wordt gebruikt als speerpunt en ook wij komen hier niet onder uit. De ICT markt zelf is ook veranderd en iedere partij zal zich moeten realiseren dat de oude ICT wereld langzaam aan het verdwijnen is. Mede door de grote cloud oplossingen van onder andere Microsoft en Amazon is het verdwijnen van lokale server hardware bijvoorbeeld een kwestie van tijd geworden. Onze taak is zich meer aan het verplaatsen naar het samenbrengen van deze oplossingen en niet geheel onbelangrijk, deze oplossingen ook weer met elkaar te laten praten. Hoe gek het een aantal jaar geleden ook zou klinken, ook wij als dienstverlener besteden onze ICT uit. Waarom een mailserver onderhouden terwijl de ontwikkelaar (lees Microsoft) met een team van honderden mensen dit voor je doet? Wij besteden onze tijd liever aan u als klant en nieuwe innovaties. En zeg nou zelf, waarom zouden wij u iets verkopen waar we zelf niet mee willen of kunnen werken?